Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Montferland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Montferland? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Montferland! Op deze website vind je diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-montferland

Een schoonmaakster in Montferland gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Montferland inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Montferland zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn verschillende Apps en websites die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Montferland

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Montferland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Montferland, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Brummen, Doesburg, Westervoort en Duiven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Montferland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot +/- €19,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Montferland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Montferland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.



Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie