Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijnbergen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Wijnbergen? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wijnbergen! Op deze website verstrekken we duidelijke tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wijnbergen

Een schoonmaakster in Wijnbergen gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Wijnbergen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Wijnbergen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijnbergen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wijnbergen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wijnbergen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Varsseveld, Westendorp, Braamt en Vethuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wijnbergen. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €17,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Wijnbergen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wijnbergen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie