Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oostburg

Wil je een schoonmaakhulp in Oostburg? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Oostburg! Op dit platform verstrekken we praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-oostburg

Een schoonmaakster in Oostburg zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Oostburg inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Oostburg opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oostburg

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Oostburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Oostburg, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Groede, Nieuwvliet, Geersdijk en Kamperland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oostburg. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €16,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Oostburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oostburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie