Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geersdijk

Wil je een schoonmaakhulp in Geersdijk? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Geersdijk! Op deze website lees je volop tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-geersdijk

Een schoonmaakster in Geersdijk zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Geersdijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Geersdijk vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende webapplicaties die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Noord-Beveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geersdijk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Geersdijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Geersdijk, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oostburg, Groede, Kamperland en Wissenkerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. Hieronder tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Geersdijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €15,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Geersdijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Geersdijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie