Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wissenkerke

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wissenkerke? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wissenkerke! Op deze pagina delen wij nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wissenkerke

Een schoonmaakster in Wissenkerke inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Wissenkerke inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wissenkerke opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er nuttige vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Noord-Beveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wissenkerke

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wissenkerke

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wissenkerke, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Kamperland, Geersdijk, Colijnsplaat en Kats.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,30 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wissenkerke. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot €19,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Wissenkerke laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Wissenkerke?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie