Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noord-Beveland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Noord-Beveland? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Noord-Beveland! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-noord-beveland

Een schoonmaakster in Noord-Beveland vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Noord-Beveland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Noord-Beveland opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Noord-Beveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noord-Beveland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Noord-Beveland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Noord-Beveland, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sluis, Terneuzen, Goes en Borsele.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,20 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Noord-Beveland. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen plus minus €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot €16,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Noord-Beveland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Noord-Beveland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €375,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie