Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wassenaar

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wassenaar? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Wassenaar! Op schoonmakerzoeken.nl vind je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wassenaar

Een schoonmaakster in Wassenaar inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Wassenaar inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wassenaar zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Wassenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wassenaar

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Wassenaar

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wassenaar, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Katwijk en Noordwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wassenaar. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot zo’n €19,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Wassenaar laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wassenaar?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie