Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordwijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Noordwijk? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Noordwijk! Op deze website delen wij duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-noordwijk

Een schoonmaakster in Noordwijk gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Noordwijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Noordwijk vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale webapplicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Noordwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordwijk

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Noordwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noordwijk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Katwijk, Wassenaar, Hillegom en Teylingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Noordwijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €15,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Noordwijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Noordwijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie