Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordwijkerhout

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Noordwijkerhout? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Noordwijkerhout! Op deze pagina lees je duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-noordwijkerhout

Een schoonmaakster in Noordwijkerhout inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Noordwijkerhout inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Noordwijkerhout zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn speciale bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Noordwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordwijkerhout

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Noordwijkerhout

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noordwijkerhout, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Voorhout, Rijnsburg, De Zilk en Sassenheim.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Noordwijkerhout. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot zo’n €16,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Noordwijkerhout hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Noordwijkerhout?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie