Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijnsburg

Wil je een schoonmaakhulp in Rijnsburg? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Rijnsburg! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-rijnsburg

Een schoonmaakster in Rijnsburg inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Rijnsburg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Rijnsburg zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Katwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijnsburg

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Rijnsburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rijnsburg, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Leidschendam, Voorburg, Voorhout en Noordwijkerhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rijnsburg. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot €17,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Rijnsburg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rijnsburg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie