Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leidschendam

Wil je een schoonmaakhulp in Leidschendam? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Leidschendam! Op deze website tref je praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-leidschendam

Een schoonmaakster in Leidschendam inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Leidschendam inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leidschendam inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Leidschendam-Voorburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leidschendam

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Leidschendam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Leidschendam, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Voorburg, Wateringen, Rijnsburg en Voorhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Leidschendam. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €19,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Leidschendam kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Leidschendam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie