Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wateringen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wateringen? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Wateringen! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-wateringen

Een schoonmaakster in Wateringen zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Wateringen inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Wateringen vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Westland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wateringen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Wateringen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wateringen, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kwintsheul, Hoogmade, Voorburg en Leidschendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder bieden wij een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wateringen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot zo’n €18,50 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Wateringen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Wateringen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie