Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Westland? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Westland! Op deze website ontdek je nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-westland

Een schoonmaakster in Westland inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Westland inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Westland vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn handige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Westland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westland

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Westland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Westland, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zoetermeer, Waddinxveen, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,40 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Westland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €15,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Westland hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Westland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie