Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zoetermeer

Wil je een schoonmaakhulp in Zoetermeer? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Zoetermeer! Op deze website verstrekken we nuttige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-zoetermeer

Een schoonmaakster in Zoetermeer inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Zoetermeer inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Zoetermeer vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Zoetermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zoetermeer

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zoetermeer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zoetermeer, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Waddinxveen, Gouda, Westland en Lansingerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder vind je een opsomming met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zoetermeer. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot zo’n €19,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Zoetermeer hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zoetermeer?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie