Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waddinxveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Waddinxveen? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Waddinxveen! Op deze pagina bekijk je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-waddinxveen

Een schoonmaakster in Waddinxveen inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Waddinxveen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Waddinxveen vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Waddinxveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waddinxveen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Waddinxveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Waddinxveen, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Gouda, Krimpenerwaard, Zoetermeer en Westland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Waddinxveen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €19,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Waddinxveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Waddinxveen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie