Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heumen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Heumen? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Heumen! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-heumen

Een schoonmaakster in Heumen inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Heumen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heumen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Heumen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heumen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Heumen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heumen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Mook en Middelaar, Gennep, Berg en Dal en Nijmegen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heumen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot zo’n €17,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Heumen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Heumen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie