Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Joost

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Sint Joost? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Sint Joost! Op dit platform lees je veel tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-sint-joost

Een schoonmaakster in Sint Joost inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Sint Joost inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sint Joost zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Joost

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sint Joost

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Joost, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Susteren, Roosteren, Ohé en Laak en Stevensweert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sint Joost. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €19,75 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over strijken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Sint Joost huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Joost?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie