Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roosteren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Roosteren? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Roosteren! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-roosteren

Een schoonmaakster in Roosteren gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Roosteren inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Roosteren zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roosteren

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Roosteren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Roosteren, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwstadt, Born, Susteren en Sint Joost.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je een lijst met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Roosteren. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Roosteren huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Roosteren?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie