Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vorden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vorden? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Vorden! Op dit platform verstrekken we handige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vorden

Een schoonmaakster in Vorden gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Vorden inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vorden vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vorden

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Vorden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vorden, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hengelo, Keijenborg, Laren en Barchem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vorden. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot wel €19,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Vorden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Vorden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie