Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bontebok

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Bontebok? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Bontebok! Op dit platform verstrekken we handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-bontebok

Een schoonmaakster in Bontebok vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Bontebok inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Bontebok opzoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bontebok

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Bontebok

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Bontebok, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oldeberkoop, Nijeberkoop, Nieuwehorne en Oudehorne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel tref je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,00 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bontebok. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Bontebok laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bontebok?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie