Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldeberkoop

Wil je een schoonmaakhulp in Oldeberkoop? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Oldeberkoop! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-oldeberkoop

Een schoonmaakster in Oldeberkoop inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Oldeberkoop inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oldeberkoop zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldeberkoop

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Oldeberkoop

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oldeberkoop, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nijeberkoop, Makkinga, Bontebok en Nieuwehorne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte zorgt voor de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oldeberkoop. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot wel €16,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Oldeberkoop laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Oldeberkoop?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie