Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijeberkoop

Wil je een schoonmaakhulp in Nijeberkoop? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Nijeberkoop! Op deze pagina ontdek je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nijeberkoop

Een schoonmaakster in Nijeberkoop gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Nijeberkoop inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Nijeberkoop inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijeberkoop

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Nijeberkoop

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nijeberkoop, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Makkinga, Elsloo, Oldeberkoop en Bontebok.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor bevordert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nijeberkoop. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen +/- €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot +/- €18,50 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Nijeberkoop laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Nijeberkoop?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie