Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elsloo

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Elsloo? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Elsloo! Op ons portaal delen wij veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-elsloo

Een schoonmaakster in Elsloo zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Elsloo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Elsloo zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elsloo

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Elsloo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Elsloo, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Langedijke, Ravenswoud, Makkinga en Nijeberkoop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder check je een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Elsloo. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Elsloo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Elsloo?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie