Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Veen? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Veen! Op dit platform tref je concrete tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-veen

Een schoonmaakster in Veen vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Veen inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Veen opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er diverse platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Veen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Veen, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Genderen, Eethen, Wijk en Aalburg en Nieuwendijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €13,10 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Veen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot wel €19,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Veen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Veen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie