Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eethen

Wil je een schoonmaakhulp in Eethen? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Eethen! Op ons portaal vind je concrete tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-eethen

Een schoonmaakster in Eethen zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Eethen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Eethen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van praktische platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eethen

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Eethen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eethen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Drongelen, Meeuwen, Genderen en Veen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,30 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Eethen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €16,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Eethen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Eethen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie