Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Drongelen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Drongelen? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Drongelen! Op onze schoonmaakwebsite bieden we nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-drongelen

Een schoonmaakster in Drongelen zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Drongelen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Drongelen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Drongelen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Drongelen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Drongelen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Meeuwen, Babyloniënbroek, Eethen en Genderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €12,90 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Drongelen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot zo’n €19,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Drongelen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Drongelen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie