Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nootdorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nootdorp? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Nootdorp! Op onze schoonmaakwebsite vind je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-nootdorp

Een schoonmaakster in Nootdorp gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Nootdorp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nootdorp zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er speciale applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nootdorp

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Nootdorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Nootdorp, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Schipluiden, Pijnacker, Woubrugge en Zwammerdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest gangbare taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nootdorp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €17,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Nootdorp huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nootdorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie