Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Pijnacker-Nootdorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Pijnacker-Nootdorp? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Pijnacker-Nootdorp! Op dit platform tref je diverse tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-pijnacker-nootdorp

Een schoonmaakster in Pijnacker-Nootdorp gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Pijnacker-Nootdorp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er speciale online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Pijnacker-Nootdorp.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Pijnacker-Nootdorp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Pijnacker-Nootdorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Pijnacker-Nootdorp, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lansingerland, Westland, Midden-Delfland en Delft.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bieden wij een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Pijnacker-Nootdorp. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot wel €17,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Pijnacker-Nootdorp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Pijnacker-Nootdorp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €275,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie