Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Delfgauw

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Delfgauw? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Delfgauw! Op deze website bieden we nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-delfgauw

Een schoonmaakster in Delfgauw inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Delfgauw inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Delfgauw opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische applicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Pijnacker-Nootdorp.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Delfgauw

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Delfgauw

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Delfgauw, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker en Schipluiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. Hieronder vind je een overzicht met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Delfgauw. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €17,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Delfgauw laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Delfgauw?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie