Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Berkel en Rodenrijs? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Berkel en Rodenrijs! Op deze website lees je volop tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-berkel-en-rodenrijs

Een schoonmaakster in Berkel en Rodenrijs vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Berkel en Rodenrijs inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Berkel en Rodenrijs opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige portalen die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Lansingerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berkel en Rodenrijs

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Berkel en Rodenrijs, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Bergschenhoek, Bleiswijk, Delfgauw en Pijnacker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand bieden wij de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Berkel en Rodenrijs. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen +/- €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot +/- €17,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Berkel en Rodenrijs hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Berkel en Rodenrijs?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie