Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Baexem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Baexem? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Baexem! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-baexem

Een schoonmaakster in Baexem vinden

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Baexem inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Baexem inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Baexem

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Baexem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Baexem, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Grathem, Heel, Heythuysen en Leveroy.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Baexem. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot €15,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Baexem hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Baexem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie