Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leveroy

Wil je een schoonmaakhulp in Leveroy? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Leveroy! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-leveroy

Een schoonmaakster in Leveroy vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Leveroy inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leveroy inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Nederweert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leveroy

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Leveroy

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Leveroy, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heythuysen, Baexem, Heibloem en Roggel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €12,70 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Leveroy. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €16,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Leveroy huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Leveroy?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie