Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dijken

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Dijken? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Dijken! Op dit platform ontdek je concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-dijken

Een schoonmaakster in Dijken vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Dijken inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Dijken opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er praktische online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dijken

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Dijken

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Dijken, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Koufurderrige, Lemmer, Legemeer en Boornzwaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Dijken. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €15,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Dijken huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Dijken?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie