Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Koufurderrige

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Koufurderrige? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Koufurderrige! Op deze pagina verstrekken we veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-koufurderrige

Een schoonmaakster in Koufurderrige gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Koufurderrige inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Koufurderrige zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op verschillende websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Koufurderrige

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Koufurderrige

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Koufurderrige, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lemmer, Eesterga, Dijken en Legemeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het volgende deel vind je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €13,30 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Koufurderrige. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot wel €15,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Koufurderrige kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Koufurderrige?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie