Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Het Hogeland

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Het Hogeland? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Het Hogeland! Op deze website ontdek je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-het-hogeland

Een schoonmaakster in Het Hogeland gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Het Hogeland inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Het Hogeland opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op nuttige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Het Hogeland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Het Hogeland

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Het Hogeland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Het Hogeland, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Midden-Groningen, Pekela, Eemsdelta en Groningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Het Hogeland. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot €17,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Het Hogeland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Het Hogeland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie