Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groningen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Groningen? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Groningen! Op dit platform ontdek je praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-groningen

Een schoonmaakster in Groningen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Groningen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Groningen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn speciale applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Groningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groningen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Groningen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Groningen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Eemsdelta, Het Hogeland, Oldambt en Pekela.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,00 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Groningen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Groningen.
 • Kosten: tussen +/- €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €17,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Groningen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Groningen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie