Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eemsdelta

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Eemsdelta? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Eemsdelta! Op deze pagina verstrekken we diverse tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-eemsdelta

Een schoonmaakster in Eemsdelta vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Eemsdelta inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Eemsdelta vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan verschillende online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Eemsdelta.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eemsdelta

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Eemsdelta

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Eemsdelta, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Het Hogeland, Veendam, Groningen en Oldambt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Eemsdelta. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Groningen.
 • Tarief: tussen plus minus €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Eemsdelta kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Eemsdelta?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie