Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Broek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Broek? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Broek! Op deze website delen wij praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-broek

Een schoonmaakster in Broek gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Broek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Broek vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Broek

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Broek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Broek, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Goingarijp en Delfstrahuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. Bijgaand verstrekken we een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Broek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €19,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Broek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Broek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie