Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouwsterhaule

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ouwsterhaule? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Ouwsterhaule! Op deze pagina bekijk je handige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ouwsterhaule

Een schoonmaakster in Ouwsterhaule inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Ouwsterhaule inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Ouwsterhaule vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouwsterhaule

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Ouwsterhaule

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ouwsterhaule, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Ouwster-Nijega, Oldeouwer, Broek en Goingarijp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,40 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ouwsterhaule. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €16,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Ouwsterhaule kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ouwsterhaule?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie