Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouwster-Nijega

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ouwster-Nijega? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ouwster-Nijega! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je veel tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ouwster-nijega

Een schoonmaakster in Ouwster-Nijega vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Ouwster-Nijega inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Ouwster-Nijega vergelijken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan speciale applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouwster-Nijega

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ouwster-Nijega

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Ouwster-Nijega, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oldeouwer, Doniaga, Ouwsterhaule en Broek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al voor €13,20 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ouwster-Nijega. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen +/- €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €15,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Ouwster-Nijega hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ouwster-Nijega?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan bedragen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie