Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Moorveld

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Moorveld? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Moorveld! Op deze website bekijk je diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-moorveld

Een schoonmaakster in Moorveld vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Moorveld inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Moorveld inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Meerssen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Moorveld

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Moorveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Moorveld, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bunde, Geulle, Ulestraten en Maastricht Airport.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Moorveld. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €15,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Moorveld kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Moorveld?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie