Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ulestraten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ulestraten? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Ulestraten! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-ulestraten

Een schoonmaakster in Ulestraten inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Ulestraten inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Ulestraten vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse Apps en websites die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Meerssen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ulestraten

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ulestraten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ulestraten, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Moorveld, Bunde, Maastricht Airport en Spaubeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een lijst met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ulestraten. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot zo’n €15,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Ulestraten kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ulestraten?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie