Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bunde

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bunde? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Bunde! Op onze schoonmaakwebsite vind je volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-bunde

Een schoonmaakster in Bunde gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Bunde inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Bunde zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw uitnodiging beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Meerssen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bunde

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Bunde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bunde, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Geulle, Eijsden, Moorveld en Ulestraten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €13,40 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bunde. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot €17,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Bunde huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bunde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie