Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geulle

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Geulle? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Geulle! Op deze pagina lees je handige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-geulle

Een schoonmaakster in Geulle zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Geulle inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Geulle zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Meerssen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geulle

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Geulle

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Geulle, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Eijsden, Gronsveld, Bunde en Moorveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,10 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Geulle. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen ongeveer €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot wel €18,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarbij kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Geulle huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Geulle?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie