Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waskemeer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Waskemeer? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Waskemeer! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij praktische tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-waskemeer

Een schoonmaakster in Waskemeer inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Waskemeer inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Waskemeer vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waskemeer

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Waskemeer

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Waskemeer, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Donkerbroek, Zorgvlied, Haulerwijk en Haule.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,10 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmakers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Waskemeer. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €16,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Waskemeer huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Waskemeer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie