Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Munstergeleen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Munstergeleen? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Munstergeleen! Op dit platform bieden we duidelijke tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-munstergeleen

Een schoonmaakster in Munstergeleen vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Munstergeleen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Munstergeleen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan praktische websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Munstergeleen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Munstergeleen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Munstergeleen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Windraak, Puth, Guttecoven en Einighausen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel check je een lijst met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Munstergeleen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot wel €18,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Munstergeleen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Munstergeleen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie