Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Einighausen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Einighausen? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Einighausen! Op deze pagina tref je volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-einighausen

Een schoonmaakster in Einighausen vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Einighausen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Einighausen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Er bestaan verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Einighausen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Einighausen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Einighausen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Guttecoven, Munstergeleen, Limbricht en Sittard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal aanbieders in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Einighausen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen +/- €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot zo’n €18,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Einighausen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Einighausen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie