Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stede Broec

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Stede Broec? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Stede Broec! Op ons portaal tref je volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-stede-broec

Een schoonmaakster in Stede Broec gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Stede Broec inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Stede Broec zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan verschillende online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Stede Broec.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stede Broec

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Stede Broec

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Stede Broec, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Drechterland, Hoorn, Enkhuizen en Wormerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,10 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Stede Broec. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €17,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Stede Broec hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Stede Broec?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie