Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Drechterland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Drechterland? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Drechterland! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-drechterland

Een schoonmaakster in Drechterland zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Drechterland inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Drechterland inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op diverse platforms die jou helpen zoeken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Drechterland

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Drechterland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Drechterland, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hoorn, Koggenland, Stede Broec en Enkhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Drechterland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €15,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Drechterland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Drechterland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie