Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterblokker

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oosterblokker? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Oosterblokker! Op schoonmakerzoeken.nl vind je nuttige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-oosterblokker

Een schoonmaakster in Oosterblokker inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Oosterblokker inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Oosterblokker vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterblokker

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Oosterblokker

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterblokker, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schellinkhout, Heerhugowaard, Blokker en Wervershoof.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oosterblokker. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €18,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Oosterblokker kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oosterblokker?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie